We zijn Live!

Ga snel naar de (kinder)boeken op mijn professionele auteurspagina over Floortje!

Nieuw: inzage kinderboeken
Nieuw: Webshop met directe doorverwijzing naar veilig boeken bestellen bij boekenbestellen.nl

Nieuw: LUISTER FRAGMENTEN

Weblink: http://www.joycestienstra.nl

 

Teken- & schrijfwerk

Bekijk mijn Portfolio & meer!

Scouting

In mijn vrije tijd ben ik leidinggevende bij een Scoutinggroep. Ik draai een leeftijdsgroep van 7 tot 11 jaar. Neem eens een kijkje bij mijn Scoutinggroep.

Hier vind je meer informatie over de landelijke Scouting.

 

Over mij

Mijn passie & werk is testen.
Check mijn Linkedin-Profiel: 

Andere passies zijn: websites bouwen, tekenen & schrijven.

Oorspronkelijk is de naam "Testjoy" gekozen uit mijn belangstelling voor testen & websitebouw. Deze omgeving gebruik ik om verschillende programmeertalen te testen door er ook in te bouwen.
Zo is deze site en de Scouting websites gebouwd in Joomla. Joomla is een content management systeem waarbij je in principe een standaard template kunt gebruiken om de website verder met eigen content in te vullen. Dat is handig wanneer je met meerdere mensen moet samenwerken die bepaalde webkennis niet hebben.

Zoals je zult begrijpen gaat mijn voorkeur er naar uit om de templates zelf te ontwerpen en te ontwikkelen. Toch mag ik tegenwoordig graag ook standaard templates gebruiken die ik vervolgens naar eigen smaak en creativiteit inricht en verder uitbreid met eigen ontwikkelde functionaliteit.

Mijn laatste webprogrammeertaal gaat in op AngularJS, waarbij ik echt weer de code induik. Dat blijft toch nog steeds een hele, leuke bezigheid.

Een andere interesse van mij is mijn teken- & schrijfwerk. Hierbij geef ik mijn eigen boeken sinds 2013 uit. In de boeken verwijs ik naar Testjoy.nl om mijn lezers meer informatie op een vast internetadres te geven.